Ellenőrizd az emailjeid promóciók és spam mappáját is, mert lehet hogy véletlen oda teszi be a leveleződ az elküldött leveleinket…

Emeld háztartásod a következő szintre!

Tudd, hogy mindig biztonságos vizet iszol…

Otthoni biztonságos ivóvízforrás

Tökéletesített innovatív beépíthető ivóvíztisztító rendszer, ami 10 fázisban tisztítja meg minden szennyező anyagtól a vezetékes csapvizet.

Gyorsan megtérülő fejlesztés

Akár egy év alatt megtérülhet a befektetés. A folyamatos üzemeltetés és karbantartás költsége viszont megközelítőleg 75%-os megtakarítást jelent az egyéb alternatívákhoz képest.

Jelentős környezetvédelmi hatás

Az az ideális környezetvédelem, ha nem kell szelektálni a szemetet, hiszen nem is vitted haza.
Segítségünkkel megszabadulhatsz a PET palackok környezetkárosító hatásától.

Macera mentesebb háztatás

Mivel mi végzünk minden munkálatot, ez számodra jelentős könnyebbséget fog jelenteni.
Valamint nem kell több ásványvizet hazacipelned…

2 in 1

Prémium ivóvízszűrő rendszer + teljeskörű szolgáltatás

Nem csak egy elsőosztályú vízszűrő rendszert adunk, hanem egyedülálló szolgáltatást is. Véleményünk szerint külön-külön nem sokat ér egyik sem, ezért biztosítjuk már országos szinten kedvezményes ajánlatunkat.

Így számodra nem nyűg lesz a tisztított ivóvíz, hanem egy maceramentes nagyszerű dolog. Neked semmi tennivalód nincs, mert az a mi dolgunk.

Te biztos tudatos vagy?

 

A WHO szerint is lehet kapcsolat a szervezetben hemzsegő mikroműanyagok és az ásványvíz fogyasztása között.
A palackozott ásványvizekkel ugyanis akár 30 ezer ilyen részecskét is magunkba juttatunk.
Ezeknek pedig csak egy része ürül ki, másik részük gyulladást idézhet elő a bélrendszerben. Vagyis a palackozott ásványvíz lehet az oka a különféle autoimmun és egyéb, rákos megbetegedéseknek is – állítják a tudósok.
Egyszerűen az ásványvíz falából válik ki rengeteg mikroműanyag, amik szabad szemmel nem láthatók.
Főleg napfény hatására, de egyes kutatások szerint még hosszan tartó napfény sem kell ehhez.
Az alattomosan mérgező vegyi anyagok elől nincs menekvés.

M

nem a legegészségesebb választás

PET-palackok, anyagai évtizedek alatt tehetik tönkre az emberi szerveket.
Napjainkban több száz féle vegyi anyagból állítják elő a különböző műanyagokat, ezek közül 63 bizonyosan egészségkárosító, további 68 pedig környezetre veszélyesként van elkönyvelve. Egy 2018-as ENSZ dokumentum szerint 34, műanyagokhoz használt anyag kifejezetten a hormonrendszert károsítja.
M

Környezetszennyező

Becslések szerint másodpercenként 20 ezer darab PET-palack készül a világban, egy 2016-os adat szerint pedig a PET-flakonoknak mindössze a felét gyűjtik be, és ennek is csak alig hét százalékát hasznosítják újra.
A PET-palackokban tárolt folyadékokban (tehát magában a vízben vagy üdítőben) magyar és norvég kutatás is kimutatott ftalátokat.

Fejleszd háztartásodat a következő szintre!

A könnyebb mindennapjaid miatt több idő jut azokra a dolgokra, amik valóban fontosak számodra. Neked már a biztonságos ivóvízről nem kell gondoskodnod, mert az a mi dolgunk.

Az ideális ivó és főzővíz otthoni előállítása a szolgáltatott csapvízből azt is jelenti, hogy otthonod sokat tesz környezetvédelemért úgy, hogy közben a komfortszintje növekszik.

Ennek a hatékony alternatívának a használata több olyan problémára is jó megoldás, amit napi szinten talán nem is lehet észrevenni, viszont jelntős problémát jelentenek.

Családoknak

Egy család életében a legfontosabb az állandóság és a biztonság. A gyerekek számára alapvető dolog, hogy kiskorukban a legjobb minőségű, egészséges enni és innivalókhoz juthassanak. Ez jelentősen hozzájárulhat a későbbi fejlődésükhöz.
Ezek mellett fontos még az is, hogy a családi költségvetésből rengeteg összeg szabadul fel, hiszen rendszerünk gyors megtérülése garantálható az egyéb alternatívákhoz képest.
Ami nem mérhető pénzben, az az idő, amit a felesleges és szennyező műanyagpalackok vásárlásával, szelektálásával és cipekedésével tölt.
Biztonságos ivóvíz macera mentesen és gazdaságosan…

Környezettudatosaknak

A palackozott vizek jelentős környezetkárosító hatást fejtenek ki. Elenyésző újrahasznosítás mellett nem csak a műanyag hulladék, de az ásványvizek logisztikája is jelentősen terheli a környeztet. A műanyag palackok élő vizeink szennyezése csupán a jéghegy csúcsa, hiszen a látható környezetkárosítás mellé társul egy jelentős szállítással kapcsolatos szennyezés, ami elkerülhető lenne, ha nem használnánk ezeket az alternatívákat. A műanyag palackok megléte jelenleg a legnagyobb környezetszennyezési problémák közé tartozik, amit nem lehet megoldani csupán szelektálással.
Csak az a műanyag palack nem szennyez, ami nincs…

Aktív életet élőknek

Számukra legfontosabb az, hogy jól és hatékonyan éljék az életüket. Mit sem érnek a professzionális táplálékkiegészítők, ha az nem a legjobb minőségű, ami a szervezet 60-70%-át adja. A mi általunk biztosított szűrt ivóvíz jobban hidratál mit egyéb alternatívák, hiszen sejtszintű szűrésen keresztül esett át. Ezen kívül a tisztított vizet energetizáló egységen is átvezetjük fogyasztás elött, ami nagyban növeli a víz pozitív tulajdonságait.
Nem tartalmaz semmiféle szennyeződést és ideális választás minden sportoló és aktív életet élőnek.
Kiemelkedő hidratálás és energetizálás…

Akiknek fontos az egészségük

Már a WHO is elismerte, hogy a palackozott vizek alkalmazása több problémához vezethet és rákkeltő lehet. Így alkalmazásuk a mindennapokban és rendszeresen aggodalomra adhat okot, annak, aki szeretné megóvni saját és családja egészségét.
A vezetékes vízzel kapcsolatosan rendszeresen tapasztalt csupán elégséges, vagy az alatti szolgáltatás, valamint a fertőtlenítő anyagok, mikróműanyagok, ólom, egyéb vegyszerek és gyógyszerszármazékok és hormonok esetleges megléte veszélyeztetheti egészségünket. Ezt a problémát lehet, hogy nem azonnal érezzük, de ezek a szennyeződések lassan épülnek be szervezetünkbe és halmozódhatnak fel.
Egészségesebb alkotóeleme testünk 60-70%-nak…

Professzionális installálás

Szakembereink úgy dolgoznak, hogy a konyhádat a legesztétikusabban fejlesszék fel prémium rendszerünkkel. Szinte semmit sem fogsz észrevenni, csupán azt, hogy a régi csapodon érkező vízzel mosogatsz és egy másik csapocskán jön a már biztonságosan megtisztított ivóvíz.

Ideális ivóvíztisztaság

A teljeség igénye nélkül az alábbi szennyeződéseket távolítja el kiváló hatásfokkal:

Nazirium, arzén, kadmium, kálium, szulfátok, keménység (ca, mg), nitrátok, kloridok, fekália, bacilusok, vírusok, protozoa ciszták, organikus anyagok, THMI EHE, klór, mérgek, anyag szedimentáció, szín és íz rontó szennyeződések, azbeszt, ólom.

 • Klór és származékai 98% 98%
 • Ólom 100% 100%
 • Nitrit/nitrát 95% 95%
 • Baktériumok és vírusok 99% 99%
 • Hormonok és gyógyszermaradványok 98% 98%
 • Arzén 98% 98%
 • Mikroműanyagok 0,0001 mikron nagyságig 99% 99%

Jelentősen túlbiztosítottuk  a rendszert.

 

Mechanikus szűrés

2 darab lebegőanyag szűrő távolítja el szabadszemmel látható mechanikus szennyeződéseket.

Kókusz aktívszén

Segítségével eltávolítjuk a klórt és egyéb vegyi szennyeződést a vezetékes csapvízből.

Ozmózisos tisztítás

4 darab, összesen 800 GPD nagyátfolyású maximális kapacitású ozmózis membrán eltávolít mindent, ami nem biztonságos ivóvíz 0,0001 mikron mélységig.

Kókuszos utószűrés

Még egy biztonság növelő tényező a főszűrés után, ami tovább növeli az ízélményt.

Energetizálás

A víz ORP értékét csökkentjük és pH értékét enyhén növeljük. Ezzel növeljük a megtisztított víz energiaszintjét, valamint nagyon finom ízélményt is kapunk.

UV-C fertőtlenítés

Ezzel biztosítjuk, hogy rendszerünk hosszú távon is tökéletesen biztonságos ivóvizet készíthessen, valamint véd az esetleges visszafertőződésektől.

Nem bízunk semmit a véletlenre!

 

Rendszerünk működéséhez elengedhetetlen a extra víznyomás, amit nagyteljesítményű motorral oldottunk meg. A motor működését két nyomásérzékelő szonda szabályozza.
A szondák az érzékelt víznyomás függvényében szabályozzák a nyomásrásegítést.

Ezt a nagy teljesítményt kordában is kell tartani. Dupla solenoid szelepes vezérlés jól működik együtt a computerbe programozott fázisokkal. Továbbá ez gondoskodik a membránok optimális tisztítási folyamatáról.
Ezek mellett a folyamatos szivárgás ellenőrzés is megtalálható.

Miért vagyunk számodra jó választás?

A szakmai feltételek munkánk során a legfontosabbak, hiszen értünk ahhoz amit csinálunk.

 

Alapítva

Szervíztechnikus

Átadott rendelés

Szűrési lépcső

Egészséges

Rendszerünk által eltávolított szennyeződések közé tartoznak a baktériumok és más típusú mikroorganizmusok. Különösen manapság mindannyian azt szeretnénk, hogy a víz a lehető legtisztább legyen. Ez előnyös azoknak, akik rákos kezeléseken, például kemoterápián és sugárkezelésen esnek át, valamint mindazoknak, akiknek legyengült az immunrendszere.

Finomabb

Nem szükséges emelt szintű kémiai végzettség annak felismerésére, hogy a szennyeződések eltávolítása tisztább, jobb ízű vizet eredményez. Lehet, hogy nem kortyolgat egy pohár vizet, és azt gondolja: „Jaj, ennek ólom íze van”, de mindenképpen kóstolhat klórt és rengeteg más kémiai szennyeződést is, ami az íz és a szagrontásért felelős.

Nem csak az innivaló lesz így finomabb, hanem minden, amit a tisztított vízből készít. Így finomabbak lesznek a levesek és minden alap, amibe már szennyeződés és vegyszermentes vizet tesz. A tea és a kávé tényleges zamata csak így érződik igazán.

Környezetvédő

Olyan sokan vagyunk bűnösek, hogy palackozott vizet vásároltunk. Annak ellenére, hogy tudjuk, milyen rossz ez a gyakorlat a bolygó számára, néha a kényelem meghaladja ezt a szempontot. Ha rendszerünket használod, hogy tiszta vizet kapjál közvetlenül a csapodból, akkor soha nem kell újabb műanyag palackot vásárolnod. Ez nagyszerű a Földanyának!

Ezenkívül lényegesen kevesebb felesleges terhelésnek teszed ki a környezetedet. Ez a valóban környezettudatos háztartás alappillére.

Gazdaságosabb

Egy ember optimális folyadékbevitele 3-4 liter. Tehát nem árt, ha legalább 2 liter vizet megiszunk naponta.
Egy alap kategóriás palackozott víz 80.-Ft/liter (szentkirályi). Tehát egy fő 160.-Ft-nyi palackozott vizet fogyaszt el egy nap. Azaz évente 58.400.-Ft-ot költ csupán egy “alap” minőséget kapunk. Egy négy fős család esetében ez 233.600.-Ft.
Ebben természetesen nincs benne a főző víz, hiszen palackos vízből kevesen főznek.

Saját, otthoni ivóvízforrás előnyei…

Ezért éri meg számodra

Teljeskörű és “kulcsrakész” rendszert adunk át, szakszerű telepítés után.
Ezt a rendszert folyamatosan karbantartjuk és elvégezzük évente az aktuális szűrők cseréjét. Ez által folyamatos garanciát tudunk biztosítani, így nem kell aggódnod, hogy ha valami tennivaló lenne a rendszereddel, mert azt mi végezzük el. Neked semmi tennivalód!

%

VÍZBIZTONSÁG

%

MACERA

%

MEGTAKARÍTÁS

%

GARANCIA

Nincs miért aggódnod!

A munkánk nem fejeződik be a megrendelés pillanatában, hanem csak akkor kezdődik tulajdonképpen…

W

Biztos háttér

Cégünk 2007-es alapítása óta több mint 10000 rendelést adott át ügyfeleinek.
Egyedülálló háttértámogatásunk figyelemmel kíséri és rendelési, beszerelési és karbantartási fázisokon kívül, az estleges hibaelhárítássokat is.

W

Folyamatos garancia

Nálunk a garancia soha nem jár le! Számodra így tudjuk a legnagyobb biztonságot nyújtani.
Az esetleges hibaelhárításokat külön szerviz technikus végzi, ami neked egy filléredbe sem kerül.

W

Tapasztalt technikusok

Munkatársaink minden körülmények között képesek ellátni a feladatukat, hiszen nagy szakmai rutinnal oldják meg az esetlegesen felmerülő problémákat.

W

Prémium rendszer

Az általunk kínált innovatív rendszer tartalmazza azokat a tapasztalatainkat, amelyeket a háztartási ivóvíztisztításban szereztünk.
Eltávolítottunk miden, nem optimálisan működő dolgot és kicseréltük egy továbbfejlesztett változatra. A végeredmény egy prémium és optimalizált rendszer, ami ideális minden háztartásba.

Ügyfeleink szerint…

Miért ne akarna mindenki egy ilyet otthonra?
Minket meggyőztek az előnyök. Utánaszámoltunk és tényleg egy gyorsan megtérülő beruházásról van szó, ami még egészségesebb és finomabb is. Mióta beszerelték nem vettünk ásványvizet, amivel úgy hiszem, hogy sokat tettünk a környezetünkért. Ezt már kihúzhatjuk a bevásárlólistáról.

Miskovitz János

A férjemet kellett rábeszélni, de őt meggyőzte az, hogy llcsóbb mint az ásványizek. Nagyon szeretjük és ebből is készül nálunk a tea és a kávé is.

Hegyesi Rita

Amióta beszerelték, nem vettünk ásványvizet. A víz íze is kellemesebb és a gyerekek is jobban isszák. Valamint nem termelünk PET palackokat tovább.

Nagy Jánosné

Végre vége a zsugoros vizek cipekedésének. Nem kell kerülgetni az üres flakkonokat és pakolgatni a szelektívbe. Amióta beszerelték mintha többet is innánk, mert jobban izlik.

Réti Hajnalka

Professzionális háttérszolgáltatás

Ezek a ás számára lényegtelen dolgok emelik ki ajánlatunkat a többi közűl. Ha számodra is fontos az, hogy hosszútávon biztonságba érezd magad, akkor ezek neked is meggyőzőek lehetnek.

BESZERELÉS

Szakszerűen és esztétikusan telepítjük konyhádba a rendszert.

GARANCIA

Állandó. Soha nem jár le, hiszen mi tartjuk karban folyamatosan.

HIBA ELHÁRÍTÁS

Országos szerviz háttér, ami neked semmibe sem kerül.

FOLYAMATOSSÁG

2007 óta felkészült szakembereinkkel biztosítjuk.

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

Gyors háttértámogatás és problémamegoldás.

]

SZŰRŐCSERE

Mi végezzük évente a szűrőcserét és karbantartást.

Megváltoztak az igények, az elégséges már kevés.
A legjobb minőség kell!

Természetesen ez az ajánlatunk nem való mindenkinek, mint az ajánlatok többsége sem.
Amennyiben viszont magadra ismersz az ajánlott közönségnél, akkor nincs miért tovább várnod, mert mostani kedvezményes ajánlatunkkal biztosan sokat nyerhetsz.

Ajánlatunk neked szól…

ha számodra nem elég a szolgáltatott víz minősége

ha biztonságosabbá szeretnéd tenni az ivóvized

ha pontosan tudni szeretnéd, hogy mit iszol

ha szeretnél egy gyorsan megtérülő rendszert

ha nem szeretnél több palackozott vizet vásárolni

ha fontos számodra a környezetvédelem

ha tudatos életmódra szeretnéd tanítani a gyermekeidet

Ez az ajánlat nem neked szól…

ha számodra megfelelő a vezetékes csapvíz

ha nem érdelek a saját és családod egészsége

ha nem érdekelnek az ivóvízzel kapcsolatos veszélyek

ha szeretsz olyan dolgot vásárolni, ami a csapból is folyik

ha szereted kidobni a pénzed az ablakon

Ebben a sorrendben juthatsz hozzá optimalizált rendszerünkhöz

h

Megrendelés

Töltsd ki a megrendelő űrlapot és azonnal megkapod az email címedre a díjbekérőnket. Átutalással tudsz fizetni.

w

egyeztetés

Beszerelő szakemberünk telefonon időpontot egyeztet veled.

Beszerelés

A megbeszélt időpontban szakemberünk megjeleni a helyszínen és szakszerűen üzembe helyezi a rendszert.

üzemeletetés

Folyamatos ügyfélszolgálatunk rendelkezésedre áll és figyelmeztet a közelgő szűrőbetétcserékre.

248500 Ft

PRÉMIUM IVÓVÍZTISZTÍTÓ RENDSZER + SZOLGÁLTATÁS CSOMAG

PRÉMIUM ozmózis rendszer 800 GPD

UV-C fertőtlenítő egység 12W

Fejlett öblítési technológia

Szivárgás érzékelő

Nagyteljesítményű nyomásrásegítő

Ingyenes beszerelés

GARANCIA az első perctől folyamatosan

Különállő tisztavíz csap

Éves általánydíj: 48500.-Ft
Ami tartalmazza az aktuálisan cserélendő szűrő egységek árát, a kiszállási és munkadíjat, valamint a folyamatos garanciát.

298500 Ft

PRÉMIUM IVÓVÍZTISZTÍTÓ RENDSZER 3 UTAS CSAPTELEPPEL + SZOLGÁLTATÁS CSOMAG

PRÉMIUM ozmózis rendszer 800 GPD

UV-C fertőtlenítő egység 12W

Fejlett öblítési technológia

Szivárgás érzékelő

Nagyteljesítményű nyomásrásegítő

Ingyenes beszerelés

GARANCIA az első perctől folyamatosan

3 utas csaptelep, amin mosogatni is tud

Egy új mosogató csapot szerelünk fel, ami rendelkezik a megtisztított víz csapolására szolgáló lehetőséggel.

Éves általánydíj: 48500.-Ft
Ami tartalmazza az aktuálisan cserélendő szűrő egységek árát, a kiszállási és munkadíjat, valamint a folyamatos garanciát.

Mit kapsz ezért az árért?

A vételárnál jeletősen túlmutatnak azok az előnyök amikhez jutsz.

 

 1. Prémium és optimalizált ivóvíztisztító rendszert.
 2. Profi installálást.
 3. Folyamatos garanciát.
 4. Ügyféltámogató rendszert.
 5. Karbantartást és szűrőcserét általánydíjon.
 6. Macera mentességet.
 7. Környezettudatos háztartást.
Valamint a legbiztonságosabb és legtisztább szűrt ivóvizet, amit otthonodban költséghatékonyan és folyamatosan elő tudsz állítani.

20%-os kuponkód:

sparta20

l

Tölts ki a megrendelő űrlapot

Add meg az adataidat.
Amennyiben eltérő a számlázási és a beépítési hely, akkor ennek megadására lehetőséged van.
Ha céges számlát kérsz megadhatod az adószámot is.

h

Azonnal küldjük a díjbekérőt

A megadott email címre automatikusan küldjük a díjbekérőt. 
Minden, utaláshoz szükséges információt megtalálsz az emailben.

Utald el az ellenértéket

A megadott bankszámlaszámra utald el a kiválasztott csomag ellenértékét.

Megerősítjük az átutalásodat

Miután megérkezik a díjbekérő ellenértéke küldünk egy visszaigazolást róla és a számlát.

w

Időpontot egyeztetünk a beszereléssel kapcsolatban

A beszerelést végző technikusunk időpontot egyeztet, amikor a rendszer installálását végzi.

Gyakori kérdések

Érdeklődőin általában ezeket a kérdéseket teszik fel, amik lehet, hogy téged is érdekelnek…

Amennyiben nem találtad meg az oldalon a neked fontos választ, akkor keress minket munkaidőben a +3612054795 telefonszámon, vagy az info@spartaaqua.hu email címen

Hogyan tudok fizetni?

Csak előre utalással.
A megrendelés leadása után automatikusan küldjük a megadott email címre a díjbekérőt. Itt megtalálható minden, az utaláshoz szükséges információ.

Mikor lesz beszerelve?

Átlagosan 2 hét alatt be tudjuk szerelni nálad is a rendszerünket.
Ettől eltérő határidők is elő fordúlhatnak leterheltségtől függően.

Meddig tart a beszerelés?

A beszerelés átlagosan 1-1,5 órát vesz igénybe. A beszerelésre az előre megadott időpontban érkezik a szervíztechnikus.

Mennyi a garancia?

Folyamatos garanciát biztosítunk, ami soha nem jár le, természetesen akkor, ha el tudjuk minden évben adott időpontjában végezni a szűrőcseréket és karbantartást.

Mennyi az üzemeltetési költség?

Évente 48500.-Ft az általánydíj, ami tartalmazza az aktuálisan cserélendő szűrőbetétek-alkatrészek árát, valamint a kiszállási és munkadíjat is.

Miért így épül fel a rendszer?

Ez nem egy sima víztisztító berendezés, ezt sokkal több annál.
Több mint 10 éves tapasztalatunknak köszönhetően állítottuk össze ezt az innovaítív rendszert. Továbbfejlesztett vezérlést és nyomásrásegítést alkalmazva kivettünk minden felesleges dolgot és javítottunk minden instabilan működő egységen. Így kaptuk ezt a tökéletes rendszert.

Mi van, ha probléma van?

A beszerelt rendszerre teljeskörű garanciát vállalunk. Amennyiben valamilyen rendellenességet tapasztalsz, hívd ügyfélszolgálatunkat. Ha szervizes kiszállás szükséges a probléma elhárításához, akkor munkatársunk időpontot egyeztet a probléma megszüntetésével kapcsolatban.
Számodra ez ingyenes.