Innovatív víztisztító rendszerek budapesti beüzemeléssel

Használatra kész, nagy hatékonyságú innovatív ozmózis víztisztító rendszereket telepítünk Budapest területén.
Teljeskörű kivitelezés és karbantartási szolgáltatás kínálunk, ami a felhasználónak a legjobban megéri.

budapesti víztisztító

Szeretnél otthonra egy kiváló minőségű ivóvíztisztítót?
Szeretnéd a legobb ár/érték arány?
Nem szeretnél a beszereléssel és a karbantartással foglalkozni?

 

Mi nem csak eladunk neked egy valamilyen víztisztítót, hanem egy prémium ivóvíztisztító rendszert építünk be nálad, aminek a folyamatos üzemletetéséről is mi gondoskodunk. Neked tényleg nincs vele semmi tennivalód, mert folyamatos garanciát is biztosítunk a berendezéseink mellé, ami általánydijas szolgáltatásunkkal együtt automatikusan megkapod.

Ha Budapesten laksz és szeretnéd az ivó/főző vízedet tisztábbá és biztonságosabbá tenni, akkor jó helyen vagy. Mi több mint 10 éve azon dolgozunk, hogy ügyfeleinknek kifogástalanná tegyük az otthoni ivóvizét. Most tökéletes megoldást kínálunk számodra is!

Fejleszd a háztartásodat!

Emeld háztartásod kényelmi fokozatát a következő szintre. Segítségünkkel könnyen elkezdheted az otthoni optimális víztisztítást, mert nem csak egy megbízható víztisztító berendezést kapsz, hanem teljeskörű szolgáltatást is.

Neked semmi tenni valód, mert a beszereléstől kezdve a folyamatos üzemletetésig  mi gondoskodunk minden a víztisztító rendszerrel kapcsolatos tennivalóról.

Garantáljuk, hogy ez a legjobb befektetésed lesz a háztartásoddal kapcsolatban a többi alternatívához képest.

 

 • Gyorsan megtérülő befektetés.
 • Alacsony üzemeltetési költségek.
 • A legjobb otthoni ivóvíz minőség.
 • Macera mentes háztartás.
 • Környezettudatos és fenntartható szemlélet.

 

 

OPTIMÁLIS VÍZTISZTÍTÁS

Ozmózis vízszűrő rendszerünk mindent eltávolít a csapvízből, ami veszélyeztetheti az egészséget.

Eltávolítja az íz és szagrontó szennyeződések mellett az ólmot, mikroműanyagokat, gyógyszermaradványokat is. Nitrit és nitrát mentes egészséges forrásvizet képesek szolgáltatni vezetékes vízhálózaton. Eltávolít MINDENT, ami káros! Így a legnagyobb biztonságban tudhatod otthonod ivóvíz ellátását.

Professzionális rendszereink ezüstözött utószűrővel és emelt kapacítású ozmózis membránnal rendelkeznek, ami jelentősen növeli a felhasználói biztonságot, ami egyedülálló a piacon.

SZAKSZERŰ BESZERELÉS

A vételár tartalmazza a szakszerű beszerelést és üzembehelyezést. Így ezzel sem kell foglalkoznod.

Technikusaink már több száz rendszert üzemeltek már be. Profi szerszámokat és kipróbált bekötő egységeket, segédanyagokat és tömitéseket használunk, amivel számodra is nagy biztonságot tudunk garantálni.

Mit ér egy jó berendezés, ha nem szakszerüen van beszerelve?
Mi felkészült és tapasztalt szakembergárdát biztosítunk a víztisztító rendszereink mellé, mert csak így tudjuk garantálni számodra a legjobbat. Üzemkészen és összetakarítva adjuk át a munkaterületet, neked ezzel sem lesz gondod.

FOLYAMATOS ÜZEMELTETÉS

Szinte ez a legfontosabb! Olyan háttértámogatást biztsítunk, ami magában foglalja a folyamatos garanciát és a tervezett karbantartásokat is.

Csak profin, vagy sehogy!
Ha ügyfelünk leszel megtudhatod, hogy milyen a teljeskörű ügyfélszolgálat, ahol minden dátumot mi tartunk nyilván és minden esetlegesen felmerülő problémát gyorsan megoldunk.

Ezt a háttérszolgáltatást nem kapod meg sehol máshol, hiszen csak mi vállaljuk ezt az üzemeltetési szolgáltatást, ami számodra a legnagyobb biztonság jelenti.

Miért fontos számodra a termékünk? 

 

Azért mert megnövekedett a szennyezettség. Évről-évre kerülnek elő olyan anyagok, amikről idáig senki sem írta le, hogy benne vannak, vagy lehetnek a vezetékes csapvízben.

Ma már sokkal több szennyeződéssel kell szembenéznünk, mint évekkel ezelött. A központi víztisztítási folyamatok ugyan garantálnak egy bizonyos szintet, ami sok esetben nem elégséges a felhasználók számára.

 • mikroműanyagok
 • ólom szennyezettség
 • egyéb vegyi anyagok
 • rákkelt őtrihalometánok
 • gyógyszer maradványok
 • hormonok
 • stb…

 

Csak ha igényed van rá!

Ha szeretnéd magad és családodat megvédeni ezektől a szennyeződéseketől, akkor érdemes minnél elöbb megelőzni a problémát. A kínálatunkban szereplő berendezések képesek nagy hatékonysággal eltávolítani ezeket a szennyeződéseket és megszüntetni a kitettségedet a vezetékes vízhálózat minőségével szemben.

Mi a felhasználás helyén tesszük tisztábbá azt amit megiszol!

Egészségesebb ivóvíz otthon

 

Az általunk beszerelt ivóvíztisztító berendezésekkel készített víz egészséges és biztonsággal fogyasztható. Gyors átfolyolyású ozmózis membránjaink és az ezüstözött szűrőbetét olyan vízbiztonságot eredményez, ami hatására a család minden tagja nyugottan fogyaszthatja a csecsemőtől az idősekig.

Ásványianyag tartalom tekintetében pedig optimalizált és enyhén pH növelt energetizált ivóvizet kapunk. Rendszereink eleget tesznek az ideális ivóvízzel kapcsolatos elvárásoknak és javuló ízélményről is gondoskodnak.

 

víztisztító környezetvédelem

Szeretnéd megóvni a környezeted?

 

Sokan szeretik “zöldnek” hinni magukat. Bevásárolnak a legujabb eco kütyükből, majd elgurulnak a zöldrendszámos autójukkal a műanyag palackos vizet venni.

Van egy rossz hírünk! Ha te palackos viizet vásárolsz, akkor nem vagy zöld, hiszen olyan műanyagszemetet szállítasz haza, ami jelentősen szennyezi a környezetet. Ezen még a szelektív gyűjtés sem segít.

Csak az a szemét nem szennyezi a környeztet, amit ,meg sem veszel!

Ha komolyan gondolod, mi segítünk abban, hogy valóban “zöld” legyél és ne szennyezd tovább feleslegesen a környezetedet.

Minőség és szakértelem

 

Prémium víztisztító berendezést kínálunk teljeskörű beszerelési és szakmai támogatással. Az általunk kínált tisztított víz alternatíva vegyszer, hormon, ólom, gyógyszermaradvány, mikroműanyag és egyéb szennyeződésektől mentes, biztonságosan fogyasztható ivóvíz minden korosztály számára.

 

Nem csak egy berendezést adunk el, hanem egy üzembehelyezett rendszert, amivel a felhasználónak már nincs semmi tennivalója, csupán használni azt.
Minden szerelési és karbantartási munkálatot mi végzünk, ügyfeleinknek nem kell ezzel foglalkoznia.

Minőségi alkatrészek, válogatott szerelvények, profi szerszámok és beszerelési anyagok. Szerintünk ezek elengedhetetlenek ahhoz, hogy ügyfeleink a legjobb szinvonalat kapják.

 

Esztétikus beépítés

 

Minden esetben törekszünk a felhasználó igényeit szem elött tartani. A lehetőségekhez képest maximálisan ruggalmasak vagyunk, számunkra csak a hely szab határokat.

Úgy építjük be nálad is a rendszerünket, hogy megtartjuk a konyhád szépségét. Számunkara az a fontos, hogy te esztétikailag meg se érezd a változást, csak az előnyeit tapsztald minden nap a professzinálos víztisztítódnak.

Miért válassz minket?

Mi nem csak egy webáruház vagyunk, hanem egy 10+ éve a szakmában tevékenykedő profi csapat.

Érdemes neked is a megbízható minőséget és a szakszerű háttértámogatást választanod, ha hosszútávra tervezel. Tőlünk nem csak egy víztisztítót kapsz, hanem egy prémium rendszert, ami mellé folyamatos háttértámogatást biztosítunk.

Lokális víztisztaság

Az ivóvizet pont ott és pont akkor tisztítjuk meg ahol és amikor fogyasztani szeretnéd.

Egyszerűbb háztartás

Nem kell tovább kerülgetned otthon az ásványvizes palackokat. Egy gonddal kevesebb 🙂

Állandó háttértámogatás

Folyamatos ügyfélszolgálatot és ingyenesen vonuló garanciálasz szervízszolgáltatást biztosítunk.

Saját szakembergárda

Mi végzünk minden szerelési feladatot a beszereléstől a szűrőcserékig.

Finomabb

Minden tisztított vízzel készített ital és étel finomabb és zamatosabb lesz.

Palackos vizek helyett

Nincs szűkséges tovább arra, hogy PET palackos vizeket cipelj haza, így sok macerától kíméled meg magad.

Tökéletes vízszűrés

Víztisztító rendszerünk minden káros szennyeződést eltávolít a vezetékes csapvízből.

Kedvező ár

Szuper alacsony berendezés vételár és alacsony üzemletetési/szűrőbetét költségek.

Szakszerű és esztétikus beszerelés

 

Az általunk beszerelt ivóvíztisztító berendezésekkel készített víz egészséges és biztonsággal fogyasztható. Gyors átfolyolyású ozmózis membránjaink és az ezüstözött szűrőbetét olyan vízbiztonságot eredményez, ami hatására a család minden tagja nyugottan fogyaszthatja a csecsemőtől az idősekig.

Ásványianyag tartalom tekintetében pedig optimalizált és enyhén pH növelt energetizált ivóvizet kapunk. Rendszereink eleget tesznek az ideális ivóvízzel kapcsolatos elvárásoknak és javuló ízélményről is gondoskodnak.

 

SZERETNÉD EZEKET MEGKAPNI? 

N

MACERA MENTES HÁZTARTÁS

N

TELJESKÖRŰ ÜZEMELETETÉS

N

BIZTONSÁGOSABB IVÓVÍZ

N

SAJÁT IVÓ ÉS FŐZŐVÍZ FORRÁS

N

OLCSÓBB MINT AZ EGYÉB ALTERNATÍVA

N

SZAKSZERŰ ÉS ESZTÉTIKUS BESZERELÉS

N

FOLYAMATOS GARANCIA

N

KÖRNYEZTETTUDATOS HÁZTARTÁS

N

TELJESKÖRŰ IVÓVÍZVÉDELEM A VÍRUSOK ÉS BAKTÉRIUMOK ELLEN

Válaszd ki most a számodra legmegfelelőbb ajánlatot!

Számodra melyik a megfelelő?

melyik víztisztítót válasszam

Azt jó ha tudod, hogy akármelyik ivóvíztisztító rendszerünket választod, nem fogsz csalódni.

 

Mindeggyik rendszerünk ugyanazt a minőségű vizet készíti. A különbség csupán annyi, hogy eltérőek lehetnek a felhasználási hely adottságai és a felhasználó igénye.

Ha egy normál háztartásba szeretnéd az ivóvizet megtisztítani és rendelkezésedre áll legalább 3,5 BAR vezetékes víznyomás (azaz nem szokott probléma lenni a lassú vízáramlással)…

akkor válaszd az ALAP tartályos rendszert!

Ha egy normál háztartásba szeretnéd az ivóvizet megtisztítani és nem áll rendelkezésedre  legalább 3,5 BAR vezetékes víznyomás (azaz probléma szokott lenni a lassú vízáramlással), vagy biztosra akarsz menni és nem akarod kitenni magad az esetleges nyomás ingadozásoknak…

akkor válaszd a PROFI tartályos rendszert!

Ha egy nagyobb háztartástban (8 fő), vagy egy céges környezetben szeretnéd az ivóvízet megtisztítani bemeneti nyomsától függetlenül, vagy sokszor nagy mennyiségű tisztított vízre van szükséged, illetve csak egyszerüen a legjobb kell…

akkor válaszd az ÁTFOLYÓS RENDSZERT!

Hogy néz ki?

 

Elárulunk egy nagy titkot. A víztisztító berendezéseknél az utolsó dolog a kinézet. Ezeken a berendezéseken nem tud mi szép lenni 🙂

Viszont az is fontos, hogy a felhasználó örömmel használja és esztétikus maradjon a konyhája. Nézd meg a galériaképeket, hogy megláthasd te mit fogsz tapasztalni beszerelés után és azt is, hogy mit nem fogsz látni, hiszen az csak a szakembereinknek fontos.

Mint a képeken is látszik, minden esetben törekszünk az esztétukus kivitelezésre, ami elnyeri ügyfeleink tetszését.
Amennyiben kétejed van afelől, hogy nálad befér-e, vagy hogy egyáltalán megvalósítható-e a beszerelés, kérj helyszini felmérést.

Nagy általánosságban elmondható, hogy idáig a legkisebb konyhákba is be tudtuk szerelni rendszereinket, mert több telepítési megoldást is alkalamazunk.
Bizonyára nálad is meg tudjuk oldani 🙂

 

Itt az idő dönteni!

 

Ugyan idáig nem volt víztisztítód, de most már tudod, hogy jó helyen jársz, ha szeretnél egy professzionálisat magadnak.
Ha nem akarsz szakikkal veszekedni és egyéb “szakemberekkel” macerázni csak a tökéletes végeredményt akarod, akkor válassz minket.

Ne húzd az időt, mert ajánlatunk kiváló! Használd minnél elöbb a rendszerünket, hogy megtapasztald azokat az előnyöket, amit technikailag és ügyféltámogatásban nyújtani tudunk számodra.

 

Rendeld meg!

Válaszd ki a neked legjobban megfelelő berendezést.
Add meg az adataidat és rövid idő múlva telefofn eggyeztetjük a beszerelés pontos időpontját.

w

Egyeztetés

Telefonon felhívunk és időpontot egyeztetünk a beszerelés pontos időpontjáról.

Beszerelés

Előre egyeztetett időpontban technikusunk kiszáll a megadott címre és szakszerüen beszereli és üzembehelyezi az ivóvíztisztító rendszert.

Folyamatos

Minden évben megkeressük a tervezett karbantartással és a szűrőbetétcserével kapcsolatban.
Folyamatos ügyfélszolgálatot és segítséget biztosítunk…

GYAKORI KÉRDÉSEK

Összeségében azt fontos tudnod, hogy mindent mi intézünk, neked nem kell szakemberekkel egyeztetned.
Fizetni pedig minden esetben a helyszínen beszerelés után kell készpénzben, vagy bankkártyával.

 

 

A megrendelés után mi vesszük át az irányítást, neked semmi tennivalód.
Felkészült munkatársaink végzik az időpont egyeztetést, beszerelést és a folyamatos karbantartást.

 

Mikor kerül beszerelésre?

A rendelés beérkezése után legkésöbb 1 munkanppal felhívunk telefonon és időpontot egyeztetünk.
A beszerelés várható ideje a megrendeléstől számított 1-2 hét, ami a leterheltségüntől függően változhat.

Mikor kell cserélni a betéteket?

Ezeknél a rendszereknél az éves karbantartást és szűrőcserét ajánljuk. Ez azt jelenti, hogy évente egyszer felhívunk és kimegyünk hozzád elvégezni a karbantartást és cseréljük az elhasználódott betéteket.

Mennyi a garancia?

Az általunk beépített rendszerekre folyamatos garanciát vállalunk, amig minden évben elvégezzük a tervezett karbantartást és szűőcseréket.

Mit kapok a pénzemért?

Egy kiváló minőségű ozmózis víztisztító rendszert, ami nálad is tökéletesen fög működni. Szakszerű beszerelést Budapest határain belül.
Folyamatos háttértámogatást és garanciát az általánydíjas szolgáltatásunk keretében.

Mi van, ha valami gond van?

Abban a nem várt esetben ha valami rendellenességet tapasztalsz, jelezd ezt ügyfélszolgálatunk felé és legrövidebb idő alatt szervíztechnikusunk megoldja a felmerülő problémát. Te nem fizetsz semmit!

Mi van, ha mégsem tudják beszerelni?

Ilyen nem igen fordúlt még elő 🙂
Ha viszont mégsem tudnánk nálad beszerelni a az általad rendelet rendszert, akkor sem kell aggódni, mert te egy fillért sem fizetsz.